KOZMETIČNI SALON RAZVAJANJA

Kozmetični salon deluje že cca. 15 let. Ponujamo raznovrstne in kvalitetne storitve za naše stranke. Naročila sprejemamo izklučno po telefonu ali mailu. Salon razvajanja, mesto lepote in zdravja, poceni in kvalitetne storitve, masaža, pedikura, nega obraza, ličenje, urejanje obrvi, depilacija

Naš kozmetični salon vam nudi nego rok in nohtov. Če imate boleče in suhe roke vam priporočamo toplo parafinsko kopel, ki vam pocrklja roke, da bodo zopet mehke in voljne obenem pa vam bo pregrela dlani. Lahko pa si privoščite manikuro rok ali umetne nohte.

Sodobna ženska ima tudi gladke noge, roke in bikini predel. Depilacija je učinkovita in cenovno dostopna. Pri redni depilaciji se razmik med depilacijami daljša, ker ščasoma korenine dlak oslabijo.

Zakaj si ne privoščite masažo z vulkanskimi kamni? Če imate bolečine v hrbtenici je masaža kot nalašč za vas. Topli kamni v kombinaciji z eteričnimi olji vam bodo segreli mišice. Obenem pa vam tudi razbijejo vozličke v mišicah. Lahko pa je masaža izvrstna priložnost za sprostitev.

Tudi nega obraza je priložnost za sprostitev. Če pa imate akne ali ogerce pa se lahko očistijo. Svetovali vam bomo tudi kako negovati obraz doma. Obrazu privoščite masko ali piling. Zakaj pa ne? Tudi masaža obraza je pomirjujoča. Lahko pa vam tudi uredimo obrvi.

Anticelulitni tretmaji pa so danes nekaj čisto vsakdanjega. Če imate celulit, vam ga odpravimo. Če pa želite vzdrževati svoj stas pa se oglasite pri nas enkrat mesečno.

Najmanj pa pomislimo na noge, čeprav nas celo življenje nosijo. Kvalitetna pedikura vam olajša življenje. Vas muči otiščanec ali kurje oko? Ste sladkorni bolnik in potrebujete redno nego stopal potem je medicinska pedikura s skalpelom rešitev za vas? Nudimo vam tudi medicinsko pedikuro s skalpelom z dolgoletnimi izkušnjami. Tudi glivice so eden večjih problemov pri katerem vam strokovno pomagamo.