KOZMETIČNI SALON RAZVAJANJA


Masaža stopal
Pomislimo kdaj na naša stopala, ki nas celo življenje nosijo, kamor si želimo? Koliko svojega časa namenimo negi stopal? Prav gotovo premalo. Tudi ko se v naglici tuširamo, pozabimo na njih. Noge izgledajo elegantno v visokih petah, vendar kako se počutijo po nekaj urni hoji? Ko so vaše noge utrujene, so utrujene tudi vaše misli in volja. Zdravilna masaža stopal je resničen balzam za naše telo in dušo. Vsak del našega stopala je deležen pozornosti, pri tem pa so stimulirane refleksne točke, ki se nahajajo na stopalu. Vsak podplat je zrcalna podoba našega telesa, kjer palci predstavljajo glavo, nižje pod njimi vrat, potem trup, lok stopala predstavlja hrbtenico itn. Ravno tako se zrcalijo tudi naši notranji organi. S tem, ko so določene točke zmasirane, vzpodbudimo delovanje notranjih organov. Pozitivni učinki tovrstne masaže so povečan metabolizem, odvajanje toksinov iz telesa, povečana oskrba telesa s kisikom in izboljšanje počutja. Ponavadi se predele, kjer pride do energijskih zastojev, občuti kot droben pesek pod prsti. To so depositi kalcija, ki se nalagajo na živčnih končičih na podplatih tik pod kožo, zato so na pritisk boleči. Z masažo stopal lahko odpravimo stagnacije in vzpostavimo ravnovesje v pretoku energije »či«, ki je tako pomembna za pravilno delovanje naših vitalnih organov.
SALON RAZVAJANJA, Lepota in nega, kranj, Slavi Nonković s.p., Kozmetični salon kranj, Akne kranj,Mozolji kranj, Kurja očesa kranj, Glivična obolenja nohtov in stopal kranj, akne mozolji kranj, glivice kranj, nega rok kranj, urejanje rok kranj, urejene roke kranj, negovane roke kranj, kurje oko kranj, žulji kranj, urejene obrvi kranj, nega nog kranj, urejanje nog kranj, urejene noge kranj, negovane noge kranj, urejen obraz kranj, nega obraza kranj, negovan obraz kranj, anticelulitni tretma kranj, celulit kranj, depilacija, brazilska depilacija kranj, depilacija kranj,lepi nohti, nohti kranj, umetni nohti kranj, salon razvajanja janka puclja 7 4000 Kranj kozmetični salon kozmetični salon kranj, limfna drenaža, limfna drenaža kranj, masaža kranj, masaža obraza kranj, masaža z vulkanskimi kamni kranj, vulkanski kamni kranj, masaža kranj, masaža stopal kranj, nega obraza, pedikura s skalpelom, pedikura kranj, pedikura za sladkorne bolnike, profesionalna pedikura, kvalitetna pedikura, klasična pedikura, skalpel, Masaža stopal, pedikura doma, manikura kranj, alma-nail, stanislava nonković s.p., alma nail,
Created by Inventum d.o.o. Vse storitve na enem mestu! Naši oblikovalci tudi za vas! Oblikovanje in montaža! Najcenejše gume na spletu! Najcenejše gume na spletu Avstrija! Najcenejše gume na spletu Nemčija!