KOZMETIČNI SALON RAZVAJANJA - manikura


Manikura (nega rok) v Salonu razvajanja
Negovane roke in nohti so izraz naše osebnosti, zato moramo za njih še posebno poskrbeti. Čez dan so obremenjene z vsakovrstnimi deli, z njimi pomivamo posodo, okopavamo vrt, se dotikamo različnih predmetov, z njimi pišemo, se hranimo, vsak dan so izpostavljene vremenskim vplivom, sončni svetlobi in mrazu.
V našem kozmetičnem salonu poskrbimo za dobro počutje in lep videz vaših rok in nohtov. Postopek je enostaven in blagodejen. Najprej s pilingom za roke odstranimo poroženeli sloj povrhnjice, ki daje našim rokam videz starikave in suhe kože. Pod njo se nahaja sloj sveže , mehke in voljne kože.
Manikura ne vključuje namakanja nohtov v vodi, ker menim, da roke preveč izpostavljamo vodi in različnim detergentom pri vsakdanjih opravilih. Nohte na takšen način poškodujemo, lahko se začnejo cepiti in lomiti. Namesto vode pri nas uporabljamo čudovito toplo kopel iz parafinskega voska, obogatenega z vitaminom E. Vosek zadrži vlago v koži, toplota kopeli pa odpre pore in s tem omogoči boljši transepidermalni vnos hranljivih in vlažilnih sestavin v globlje plasti povrhnjice. Pred nanosom parafinske obloge, vam zmasiram roke s hranljivo kremo. Roke bodo mirovale v posebno narejenih termalnih rokavicah 10 minut oziroma dokler se obnohtna kožica ne zmehča. Potem po potrebi odstranim poroženeli del.