KOZMETIČNI SALON, PEDIKURA, DEPILACIJA, UMETNI NOHTI

SALON RAZVAJANJA
Ponujamo kvalitetne in profesionalne storitve za vas in vašo družino. Naročila na telefon 030 300 636!

Pri nas poskrbimo za vaše roke. Pocrkljamo jih lahko z masažo in primerno nego. Za boleče in suhe roke priporočamo toplo parafinsko kopel, ki pocrklja roke, da bodo zopet mehke in voljne. Lahko si privoščite manikuro rok ali umetne nohte. Ob pravilni negi in uporabi vam lahko zdržijo tudi do 5 tednov.

Sodobna ženska ima tudi gladke noge, roke in bikini predel. Depilacija ali brazilska depilacija je učinkovita in cenovno dostopna. Pri redni depilaciji se razmik med depilacijami daljša, ker ščasoma korenine dlak oslabijo.

Privoščite masažo z vulkanskimi kamni - hot-stone masaža? Če imate bolečine v hrbtenici je masaža kot nalašč za vas. Topli kamni v kombinaciji z eteričnimi olji vam bodo segreli mišice. Ob enem razbijejo vozličke v mišicah. Masaža je izvrstna priložnost za sprostitev.

Tudi nega obraza je priložnost za sprostitev. Če imate akne ali ogerce smo mi pravi naslov. da se očistijo. Obrazu privoščite masko ali piling. Masaža obraza je pomirjujoča.

Ob vaših posebnih dogodkih, vam naš kozmetični studio ponuja ličenje in oblikovanje obrvi.

Anticelulitni tretmaji so danes nekaj čisto vsakdanjega. Za dobro postavo se oglasite pri nas enkrat mesečno.

Najmanj pomislimo na noge, čeprav nas celo življenje nosijo. Kvalitetna pedikura je pravi odgovor! Ponujamo vam storitve, ki vam olajšajo življenje. Vas mučijo otiščanci ali kurje oko? Ste sladkorni bolnik in potrebujete redno nego stopal, potem je medicinska pedikura s skalpelom rešitev za vas? Nudimo vam tudi pedikuro s skalpelom z dolgoletnimi izkušnjami. Tudi glivice so eden večjih problemov pri katerem vam strokovno pomagamo. Obisk v našem salonu vam bo pomagal.
Akcija za naše stranke
Darilni bon za vaše najdražje
facebook - kozmetični salon razvajanja na facebook-u
Valid XHTML 1.0 Transitional

Kvalitetne in poceni storitve

Pedikura

Depilacija

Ličenje
Lepotni salon
Povezave

1. Health care, zdravje (19)

You can edit this category description by selecting "Settings for the current project" in the Link Manager main window. Then switch to the "Link Manager > Category List" panel, select the category name and click the Edit button.

Inventum, zlato, srebro, nalobe, svetovalec Inventum, zlato, srebro, nalobe, svetovalec
Premoženjski svetovalec, zlato, srebro, gold, silver, nalobe, web strani, svetovanje, programi, portal, Zoran Nonković, nakup zlata, nakup srebra
http://www.inventum.si/
Majster-oglaševanje-obrtnik-podjetje-delo-Mojster Majster-oglaševanje-obrtnik-podjetje-delo-Mojster
Majster, brezplačen vpis podjetja, Portal za vse obrtnike, izdelki in storitve na enem mestu, podjetje, oglaševanje, iskanje obrtnika, mojster
http://www.majster.si/
Dodaj povezavo @ Modelarsko društvo bela krajina - MDBK Dodaj povezavo @ Modelarsko društvo bela krajina - MDBK
Dodaj povezavo @ Modelarsko društvo bela krajina - MDBK
http://www.mdbk.org/
Hude igre in igrice Hude igre in igrice
Hude igre - najboljše online flash igre. Igrice za vsak okus. Več kot 700 iger.
http://www.hudeigre.com/
Izmenjava povezav Izmenjava povezav
Brezplačne online igre. Igrajte in tekmujte v več kot 100 različnih igricah: zabavne igre, strelske igre, arkadne igre, igre s kartami, miselne igre, dirkaške igre.
http://www.zivzav.com/
Potapljanje in ribolov na znamkah Potapljanje in ribolov na znamkah
Spletne strani zbiratelja znamk z motivi športnega potapljanja, podvodnih aktivnosti, ribolova ter ivljenja v morju. Peter Kavčič, Slovenska Bistrica
http://peter.slo.net/
Salon-razvajanja.si - Digg Salon-razvajanja.si - Digg
Salon razvajanja,klasična pedikura s skalpelom,Masaža z vulkanskimi kamni, poceni in kvalitetne storitve, umetni nohti, nega obraza, depilacija
http://digg.com/


Built with Axandra's web site marketing software