KOZMETIČNI SALON RAZVAJANJA - anticelulitni tretma


Anticelulitni tretma
Pričnemo z odstranitvijo odmrlih celic, zaradi česar bodo nadaljno uporabljene učinkovine lahko penetrirale globje in učinkoviteje delovale. Uporabljamo zeliščni peeling za telo s citrusi, ki vsebuje mineralno in Epsomovo sol, hladno stiskana rastlinska olja lešnika, oreha in pšeničnih kalčkov, naravna eterična olja limone, limete, pomaranče in grenivke.Citrusi so znani po odvajalnem učinku, ki je v borbi proti celulitu zelo zaželjena komponenta.
Sledi nanos ampule z guarano. Guarana deluje diuretično, odpravlja strupe ter transformira maščobe v energijo. Sama rastlina vsebuje kofein in terobromin. Vsebina ampule je v obliki lahkega gela, ki stimulira kožni metabolizem, gladi in ušvrščuje.
Nadaljujemo z masažo prizadetih področij, s čimer kožo poleg drugih pozitivnih lastnosti, ki jih ima masaža na telo, tudi ogrejemo in tako kar najbolje pripravimo na vnos učinkovin. Uporabljamo masažno olje pomaranče z dodanim 100% naravnim eteričnim oljem limone.
Končamo s postopkom, znanim kot body wrapping. V prizadeta področja vtremo cimetovo kremo in jih povijemo v folijo. Uporabljena krema pospešuje celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, aktivira limfni sistem ter pospešuje odvajanje vode in toksinov iz podkožnega tkiva. S termičnim učinkom krepi izgorevanje maščob in vzpodbuja obnavljanje kože.