KOZMETIČNI SALON RAZVAJANJA - anticelulitni tretma


Anticelulitni tretma
Pričnemo z odstranitvijo odmrlih celic, zaradi česar bodo nadaljno uporabljene učinkovine lahko penetrirale globje in učinkoviteje delovale. Uporabljamo zeliščni peeling za telo s citrusi, ki vsebuje mineralno in Epsomovo sol, hladno stiskana rastlinska olja lešnika, oreha in pšeničnih kalčkov, naravna eterična olja limone, limete, pomaranče in grenivke.Citrusi so znani po odvajalnem učinku, ki je v borbi proti celulitu zelo zaželjena komponenta.
Sledi nanos ampule z guarano. Guarana deluje diuretično, odpravlja strupe ter transformira maščobe v energijo. Sama rastlina vsebuje kofein in terobromin. Vsebina ampule je v obliki lahkega gela, ki stimulira kožni metabolizem, gladi in ušvrščuje.
Nadaljujemo z masažo prizadetih področij, s čimer kožo poleg drugih pozitivnih lastnosti, ki jih ima masaža na telo, tudi ogrejemo in tako kar najbolje pripravimo na vnos učinkovin. Uporabljamo masažno olje pomaranče z dodanim 100% naravnim eteričnim oljem limone.
Končamo s postopkom, znanim kot body wrapping. V prizadeta področja vtremo cimetovo kremo in jih povijemo v folijo. Uporabljena krema pospešuje celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, aktivira limfni sistem ter pospešuje odvajanje vode in toksinov iz podkožnega tkiva. S termičnim učinkom krepi izgorevanje maščob in vzpodbuja obnavljanje kože.


Naš kozmetični salon vam ponuja vrhunske storitve za sprejemljivo ceno! Negovan obraz, negovane roke, negovane noge so lastnosti moderne in negovane osebe! Uporabljamo samo produkte vrhunskih proizvajalcev!

Created by Inventum d.o.o.

Vse storitve na enem mestu!

Nakup zlata, prodaja zlata, hramba zlata

Zlato, srebro, prodaja zlata, prodaja srebra

Fondpolica, Nakup srebra, prodaja srebra, hramba srebra

Naši oblikovalci tudi za vas! Oblikovanje in montaža!

Najcenejše gume na spletu!

Najcenejše gume na spletu Avstrija!

Najcenejše gume na spletu Nemčija!

Povezave!

Beaty salon